Endelig december

Så blev det endelig december. Og selvom jeg allerede havde haft hørt julemusik i flere uger på det tidspunkt, er det nu rart alligevel med alt det andet.

Fredag for tre uger siden var jeg på Strøget med Sofia og Marie-Louse efter min sidste dag i praktik i Børneambassaden.

Næste dag stod den så på afslapning – og hentning af julekasser sammen med far. Og og om aftenen så vi ”Stormester” og ”Den store bagedyst”.

Søndag formiddag var jeg i fitness med Filippa. Og så blev resten af dagen ellers brugt til at lave juledekorationer og pynte op – og høre julemusik for første gang herhjemme.

Om mandagen efter skole var jeg i centret. Tirsdag var jeg hjemme hos Sofia sammen med Asta A og Marie-Louise. Og onsdag var jeg igen i centret med pigerne.

Torsdag var der så julehygge-dag i skolen. Her startede vi med morgenmad efterfulgt af pakkeleg, hvor vi alle havde haft en gave med. Og så sluttede dagen med banko for hele skolen.

Det havde sneet om natten. Så efter skole lavede en stor del af klasse sneboldkamp. Og bagefter var en stor del af pigerne fra klassen på skøjtebanen på Christianshavn. Om aftenen var mor og far i teatret. Så her skulle jeg selv lave mad sammen med Vilde.

Fredag startede julemåneden så – og jeg kunne åbne den først låge i julekalenderen. Samtidig har jeg også købt adventsgaver til Vilde – som hun får om fredagen. Så her fik hun den første.

I linjefag var vi så igen på skøjtebanen. Og bagefter var vi hjemme hos Asta for at bage – inden jeg tog hjem for at holde weekend.

Lørdag var jeg på arbejde i Kvickly det meste af dagen. Og om aftenen stod den på film-hygge med mor, far og Vilde.

Næste formiddag startede jeg med at rydde lidt op på mit værelse. Og så brugte vi resten af dagen på at pynte kagefigurer.

Mandag var jeg igen i centret efter skole. Og om tirsdagen tog jeg en ekstravagt i Kvickly – for at hjælpe med at uddele alle de mange pakker, som folk havde bestilt.

Om onsdagen var jeg hjemme hos Filippa efter skole. Og bagefter var vi til FDF – hvor der var juleafslutning.

Torsdag var jeg til sundhedsplejerske i skolen – hvor både hørelse og syn var fint. Og så blev jeg også målt til 166,5 centimeter.

Om aftenen var jeg til Tempeltræets julebanko – hvor jeg sad med de andre fra klassen. Jeg vandt desværre ikke noget. Men det var nu hyggeligt nok alligevel.

Fredag eftermiddag efter skole tog jeg hjem til Asta C sammen med Marie-Louise og Sofia, hvor vi skulle sove. Her fik vi hygget en hel masse, så vi var først i seng halv to.

Derfor stod den også på ren afslapning om lørdagen, da jeg kom hjem igen – hvor mor, Vilde og jeg også fik hygget, mens far var til julefrokost.

Søndag tog mor, Vilde og jeg så op til mormor og morfar, hvor jeg ikke havde været ret længe – blandt andet på grund af arbejde. Og da vi kom hjem igen, var jeg i biografen med Rosa, hvor vi så den nye ”Hunger Games”-film – der var rigtig god.

I mandags var alle pigerne fra klassen hjemme hos Hariet for at julehygge efter skoletid. Og tirsdag havde jeg en franskfremlæggelse, hvor jeg skulle lære en tekst udenad, som jeg selv havde skrevet. Det gik heldigvis godt – og jeg fik 12.

Bagefter kunne jeg lige nå hjem og slappe lidt af, inden jeg skulle på arbejde – hvor jeg havde byttet vagt med Sofia, så jeg kunne komme med til banko.

I forgårs var jeg hjemme hos Asta A efter skole, hvor vi bagte brownies. Og i går var vi så en tur på Strøget.

Her i dag har vi så haft sidste dag inden juleferien – hvor vi startede med at hygge i klassen. Og bagefter var vi i kirke.

Nu er der så næsten tre ugers juleferie. Og det har en del af os piger fra klassen besluttet at fejre med en tur i Tivoli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *