Forberedelse til eksamen

Her efter påskeferien er vi gået fra at have almindelig undervisning i skolen og så udelukkende fokusere på eksamen.

Da vi kom tilbage til skolen tirsdag for tre uger siden skulle vi trække emner til eksamen i historie, religion, samfundsfag og science – selvom vi ikke skal op i alle fagene.

Heldigvis trak jeg nogle ok emner, som nok skal være fine at komme op i. Og resten af ugen brugte vi så på at forberede os til de forskellige fag.

Onsdag aften var jeg til FDF – hvor alle var på lejren i Høbjerg. Og torsdag aften var jeg på arbejde i Kvickly.

Weekenden startede med at vi så X-Factor finalen. Og lørdag skulle vi så alle fire op i sommerhuset for at gøre rent, rydde op og lave andre praktiske ting.

Det var jo første gang, at jeg så det i virkeligheden. For jeg havde ikke været med til fremvisningen – og derfor kun set billeder af det.

Men det var et rigtig dejligt sted. Og det anneks, som jeg får til at sove i, har nogle gode indretningsmuligheder.

Først på aftenen tog vi så hjem igen – hvor jeg havde lidt tid, inden jeg skulle hjem til Asta C sammen med nogle af de andre piger. Herfra skulle vi så til klassefest hos Frederik. Og bagefter sov de fleste af pigerne så hjemme hos Asta C. Så det blev ret sent, inden vi sov.

Derfor sov vi også lidt længe næste dag. Og så skulle jeg så hjem for at gøre mig klar til, at Vilde skulle holde familiefødselsdag – med mormor, morfar, Filippa, Linus, Henrik og Janne.

Her kom gæsterne klokken 14 til boller, cookies og lagkage. Og da de var taget hjem igen, mødtes jeg med Rosa, Sofia og Asta A på skolen.

Mandag var det så Vildes rigtige fødselsdag – hvor vi vækkede hende med sang og flag. Bagefter pakkede hun gaver op. Her fik hun nogle plejeprodukter af mig. Og så var det ellers af sted i skole.

Efter skole kom Olivia, Jolie, Adam og Anna til fødselsdag – hvor vi fik pandekager med is. Og bagefter var jeg i gården med Olivia.

I næste måned har vi også sidste skoledag – som vi er begyndt at forberede os på. Jeg skal være politi sammen med nogle af de andre piger. Så vi har bestilt noget tøj hjem på nettet. Og om tirsdagen var jeg også i en festbutik med Sofia, Marie-Louise og Asta C for at købe noget udstyr.

Om aftenen var jeg så alene hjemme sammen med Vilde. For her var mor og far afsted til en koncert.

Onsdag efter skole var jeg så igen til FDF. Og i den efterfølgende weekend skulle jeg på FDF-lejr. Så efter skole om fredagen pakkede jeg mine ting. Og så hjalp far mig med at bære min bagage hen til FDF-huset.

Temaet for lejren var Tanzania – så vi er klar til turen i sommerferien. Derfor blev hele lørdagen blandt andet også brugt på at lave afrikansk mad og høre mere om turen. Og om aftenen var der så fest.

Søndag middag var jeg så hjemme igen – hvor mor, far og Vilde var taget i sommerhuset. Så her kunne jeg slappe lidt af, inden jeg skulle fire timer på arbejde om eftermiddagen.

Hele sidste uge stod så igen på eksamensforberedelse – hvor vi mandag trak emne til dansk. Her trak jeg kortfilm – hvilket kunne have været meget værre.

Onsdag var det så idræt, der blev trukket – med emnerne dans og udtryk samt boldspil. Og det var faktisk de to, som jeg håbede på. Så det kunne ikke være meget bedre.

Efter skole var jeg igen i festbutikken med Sofia for at købe håndjern og vandpistol til min udklædning. Og om aftenen var vi til FDF.

Dagen efter var jeg så på arbejde fra klokken 17 til 19. Og da jeg kom hjem igen, var Heidi og Svend på besøg.

Weekenden startede igen med fredagshygge – hvor vi først så ”Forræder” og bagefter et par afsnit af ”Først til verdens ende”.

I forgårs tog vi så igen i sommerhuset – hvor jeg brugte det meste af dagen på at ordne annekset, der var meget beskidt. Sidst på eftermiddagen blev der så leveret senge, som far og jeg samlede.

Om aftenen grillede vi. Og så skulle vi overnatte i sommerhuset for første gang. Derfor blev det også lidt sent, inden det hele var klar – og jeg kunne sove.

Søndagen blev så brugt på at slappe lidt af – og ikke mindst skrive min engelsk synopsis færdig. Og sidst på eftermiddagen tog vi så hjem igen.

Denne uge kommer som de forrige også til at handle om eksamen. Og på torsdag får vi at vide hvilke fag, vi skal op i. Så det bliver ret spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *