Hårdt at starte i skole

Pyh, det har godt nok været lidt hårdt at starte i skole. Man skal sidde meget stille, og der er ikke så meget ”fri leg”. Derfor har jeg også været ret træt, når jeg er kommet hjem fra skole – og har måske også været lidt mere sur, end jeg ellers plejer. Specielt fordi jeg ”naturligvis” ikke har sovet længere om morgenen.

Normalt plejer jeg også tit at lege med Rosa eller Olivia efter SFO. Men flere gange har jeg været for træt. Og så har jeg også skulle lave lektier – eller en slags lektier i hvert fald.

Det bestod af et A3-ark, hvor jeg skulle klistre hoveder fra hele familien, som mor havde printet – og derefter tegne krop på dem. Men faktisk var den slags lektier nu meget sjovt.

I weekenderne har jeg heller ikke haft så meget tid til at slappe af. Forrige weekend var Vilde og jeg hos mormor og morfar, mens mor og far fik lavet nogle praktiske ting hjemme. Vi blev hentet om lørdagen hjemme, og senere var vi på stranden – hvor vandet var ret koldt. Men jeg badede nu alligevel. Senere plukkede vi også hindbær.

Om søndagen ville Vilde ikke på stranden, så i stedet tog vi til Gilleleje, hvor vi fangede krabber med en fiskestang – med madding bestående af spegepølse. Krabberne brugte vi til krabbevæddeløb – som mine krabber vandt to gange. Sidst på eftermiddagen var det så tid til at tage hjem igen.

Mandag skulle jeg være i et nyt klasseværelse. Jeg er en del af Neptun-gruppen. Og vi skal på skift være sammen med enten Mars, Venus eller Jupiter.

Så i de første to uger havde vi en lærer og var i gruppe med bl.a. Ellinor. Og nu har vi så en anden lærer, et andet klasseværelse – og jeg er sammen med bl.a. Rosa.

I sidste uge var der heller ikke lektier, og jeg var lidt mere frisk. Så mandag legede jeg med både Rosa og Olivia, tirsdag var jeg hos Olivia og onsdag grillede vi i gården, hvor vi også legede sammen bagefter.

Torsdag blev vi fotograferet i skolen, og fredag var både Vilde, mor og far til forældrekaffe i SFO’en. Og så var det endelig weekend.

Om lørdagen var jeg til Gay Pride parade sammen med Vilde, mor, Olivia, Jolie, Zandra, Shyam, Rosa, Anna og Rie – mens far var til en fest et andet sted. Det var ret sjovt, for alle i paraden var klædt ud. Det bedste var dog, at de smed slik ud til os – så vi havde ikke meget lyst til at komme hjem igen.

Bagefter var vi i gården, og så spiste Vilde, mor og jeg aftensmad sammen med Olivia, Jolie og Zandra. Det betød også, at jeg kom lidt sent i seng.

Næste dag var vi til Linus fødselsdag. Her fik vi boller, kage og lagkage, og bagefter legede vi udenfor. Vi fik også pølser og brød (og is), inden vi kørte hjem igen.

I går var jeg så hos Ellinor efter SFO. Her spiste jeg aftensmad – hjemmelavet pizza (som jeg ellers har fået en idé om, at jeg ikke kan lide), inden far hentede mig og vi kørte hjem. Jeg var godt træt og kunne næsten ikke holde mig vågen til godnathistorien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *