2 dage til juleaften

Så er der kun to dage til juleaften. Og jeg glæder mig rigtig meget – selvom det nu også har været rart at få pakkekalendergaver og adventsgaver igennem hele december.

Tirsdag for to uger siden var hele 0.A (som Vilde jo går i) på besøg i vores klasse. Her blev vi delt ud i små grupper og læste for dem. Det var dog ikke mig, men Ronja, som kom til at læse for Vilde.

Forrige lørdag var mor på marked om formiddagen. Og imens var far, Vilde og jeg bl.a. en tur i Landbohøjskolens Have. Senere, da mor var kommet hjem igen, tog far til julefrokost.

Derfor var han heller ikke med næste dag, da vi skulle til julefrokost hos Rita og Jesper – sammen med hele familien. De boede i Sorø, så det var en lang tur. Her spiste vi frokost og spillede pakkespil bagefter, inden vi kørte hjem igen.

Om mandagen var jeg som sædvanlig til fodbold. Til gengæld var det usædvanligt vådt og koldt. Det er nu sjovere at spille fodbold om sommeren.

Onsdag i sidste uge var så en dag, som jeg havde glædet mig rigtig meget til. For her skulle vi optræde med Lucia-optog.

Om morgenen startede alle 3. klasserne dog med at synge til morgensang for de andre børn – plus forældre (inklusiv far).

Og om eftermiddagen var der så julehygge – inklusiv Lucia-optog. Vi havde jo faktisk gået Lucia-optog i 1. klasse. Men i år var det 3. klasserne, som skulle gå. Så jeg fik lov til at gøre det én gang mere.

Tidligere år gik vi indenfor. Men denne gang skulle det være udenfor. Det var ret koldt og regnede også lidt. Men der var rigtig mange forældre og søskende (inklusiv mor, far og Vilde). Og en del stod med fakler. Så det var rigtig flot.

Bagefter sang vi to sange mere inde i multisalen, inden der endelig var tid til at få nogle æbleskiver.

Om aftenen var jeg til fodbold. Og her kom der et kamerahold, som skulle filme til et indslag i ”Go’ Morgen Danmark” med fodboldspilleren Pernille Harder. Så vi blev filmet, mens vi råbte ”Pernille Harder. Du er for sej”.

Torsdag skulle vi på tur til Planetariet – og vi gik hele vejen. Da vi kom tilbage til skolen, blev det afsløret, hvor mange stykker slik der var i det glas, som vi havde gættet på.

Jeg havde gættet på 127 stykker. Men der var kun 124 stykker (som Cornelius havde gættet på). Hvis jeg havde gået i D-klassen, havde jeg dog vundet. For her var præcis 127 stykker.

Om eftermiddagen ville jeg gerne have en legeaftale med Silje. Og det var ok, så jeg var hjemme hos hende – og spiste også med.

I sidste weekend var far til julefrokost både fredag og lørdag. Så han var ikke så meget hjemme i løbet af weekenden.

Lørdag var Vilde og jeg en tur med Asta, Noomi og deres mor i svømmehallen. Og bagefter var Asta og Noomi hjemme hos os.

Næste dag skulle jeg spille fodboldkamp – hvor far var med. Vi skulle spille 8 mod 8 for første gang (normalt har det været 5 mod 5). Og det var sammen med nogle af de gode fra vores hold. Så det var ret sjovt, selvom vi tabte.

I forgårs var det så sidste skoledag inden juleferien. Så her hyggede vi og var bl.a. også i kirke.

Om aftenen var der juleafslutning til fodbold. Først spillede vi piger imod hinanden. Og bagefter spillede vi mod forældrene. Til sidst var der så æbleskiver og kakao i klubhuset.

I går var jeg i SFO hele dagen. Og her var Asta og Filippa der. Så det var ret hyggeligt.

Da vi var blevet hentet, gik vi alle fire ned for at købe juletræ. Og vi fandt også et højt et, som vi tog med hjem og brugte resten af eftermiddagen på at pynte.

I dag har jeg så sidste dag i SFO’en inden juleferien starter. Og i overmorgen er det så endelig juleaften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *