Halloween og masser af løb

De sidste par uger har budt på halloween og masser af løb – både for Afrika og for mig selv.

Mandag for tre uger siden var det halloween. Egentlig skulle jeg have været til fodbold, men det var aflyst, fordi så mange skulle ud og rasle.

Så efter at have været til musik og svømning, klædte jeg om til zombie-tøj og gik ud for at rasle med Vilde, de andre fra ejendommen og Silje. Vi var rundt i flere opgange og fik en hel del slik.

Næste dag var der så haloween-fest i skolen. Så jeg var lige hjemme for at klæde om og blive malet, inden mor, far, Vilde og jeg tog over på skolen igen. Her startede vi med at spise aftensmad, og bagefter var der skattejagt i skolegården. Festen sluttede med slikposer og kage.

Onsdag skulle vi så løbe penge ind til Afrika i skolen. Vi havde hver skulle finde en sponsor – og både mor og far havde lovet at betale den 5-krone, som der ville komme ind per runde, som jeg løb i skolegården.

Jeg løb i alt 9 runder, så det blev til 90 kroner i alt. Men far gav vist nok lidt mere, da han skulle indbetale pengene. Om aftenen var jeg til fodbold – hvor det var hundekoldt.

Dagen efter var vi i biografen med skolen, hvor vi så en fransk film. Og om eftermiddagen var jeg til skak.

Lørdag var vi hjemme hele dagen. Til gengæld var vi så alle fire til fest hos Ellinor, Arthur, Mette og Casper – hvor også Rosa, Olivia, Jolie, Anna og deres forældre var der.

Vi legede sammen, og til aftensmad fik vi risengrød og is. Og bagefter legede vi endnu mere. Så det blev ret sent, inden jeg måtte overgive mig og falde i søvn på sofaen.

Efter nogle timer vågnede jeg dog igen og legede videre med dem, som stadig var oppe. Og da vi skulle hjem, kom Vilde og jeg op i vores kassecykel.

Næste dag sov jeg da også ”helt” til klokken 6.40. Og resten af dagen tog vi en slappedag hjemme, hvor vi ikke lavede så meget.

Mandag havde jeg så min travle dag med musik, svømning og fodbold. Og efter den kolde omgang om onsdagen, hvad jeg valgt at tage rigtig meget tøj på til fodbold – bl.a. to par sokker. Så det gik lidt bedre med at holde varmen.

Tirsdag efter skole ville Liv gerne med hjem. Normalt går jeg jo ellers bare selv, men vi ringede til mor – og det var ok, så hun kom og hentede os. Og så blev Liv og spiste med.

Ugen inden havde jeg løber for Afrika. Men det syntes mor åbenbart ikke havde været løb nok. Så lørdag formiddag spurgte hun Vilde og jeg, om vi ville tjene nogle penge ved at løbe rundt om blokken.

Det ville vi godt, og jeg startede med at løbe (mens Vilde kørte på løbehjul). I alt løb jeg seks runder, som jeg fik to kroner for per runde (noget mindre end børnene i Afrika). Bagefter fik jeg lov til at løbe på løbehjul – og fik 1,5 kroner per runde. Her kom jeg op på 14 runder. Så i alt løb jeg 33 kroner ind.

Senere på dagen var vi i centret for at købe varmt tøj til Svalbard. Og jeg fik også noget varmt fodboldtøj, så det ville være nemmere at holde varmen. Til gengæld fandt jeg ikke rigtig noget at bruge mine nyindtjente penge på.

Mor skulle også bruge noget vintertøj – så om søndagen tog hun op til Henrik og Janne for at låne noget. Og på vejen var hun forbi mormor og morfar.

Imens var Vilde og jeg hjemme med far. Her fik jeg en legeaftale med Agnes hos mig, mens Vilde havde Olivia fra hendes børnehave på besøg.

I sidste uge havde jeg som sædvanlige travlt med musik, svømning, fodbold og skak. Og så fik jeg også filosoferet lidt, da jeg skulle sove. Her spurgte jeg far, om afrikanere får skønhedspletter – og kom selv frem til konklusionen ”jeg tror de er lyse”.

I lørdags var Heidi og Svend på besøg det meste af dagen. Her spiste vi alle sammen julefrokost og de voksne fik nogen af de øl, som de havde brygget sammen. Det var en rigtig hyggelig dag. Og det blev da også lidt sent, inden vi kom i seng.

Søndag startede derfor stille og roligt. Senere fik Vilde dog en legeaftale hos os med Alba, som havde gået i hendes børnehave (inden hun startede i skole). Imens var jeg med mor på legeplads – og senere var jeg hjemme hos Silje.

Nu er en ny uge startet – dog lidt mere roligt end normalt. For svømning var aflyst i går – hvilket jeg blev ret skuffet over. Så jeg var ”kun” til musik og fodbold.

Og torsdag morgen flyver vi så alle fire til Svalbard, hvor vi skal være indtil mandag i næste uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *